Φόρμα Αίτησης Εργασίας

Σε μία εποχή όπου η ανεργία ανάμεσα στους νέους έχει ξεπεράσει το 50%, με το γενικότερο δείκτη να αγγίζει το 27%, έχοντας επηρεάσει όλους τους τομείς απασχόλησης, ανάμεσά τους και το επάγγελμα του νοσηλευτή, η Life Care προσφέρει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους, επαγγελματίες νοσηλευτές να ενταχθούν στο δυναμικό της εξελίσσοντας την καριέρα τους.

Οι άνθρωποι της Life Care, νοσηλευτές οι ίδιοι, στο ξεκίνημα της επιχειρηματικής τους δράσης επιζητούν, μεταξύ άλλων, να δώσουν τη δυνατότητα εργασίας σε συναδέλφους τους νοσηλευτές προσφέροντας έμπρακτα στον πολύπαθο κλάδο τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για εργασία στη Life Care παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ή να επικοινωνήσουν με την κ._________________ στα τηλέφωνα ____________________ .

 

Συχνές Απορίες

8s
Πώς μπορώ να γνωρίζω τι ικανότητες πρέπει να διαθέτει ο νοσηλευτής που ζητώ και ποιο επίπεδο φροντίδας χρειάζεται ο ασθενής για τον οποίο καλώ;

Περισσότερα...

Αίτηση για Εργασία

Η Life Care θέλει να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των νοσηλευτών του, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων σε κάθε σημείο της χώρας και για κάθε περιστατικό.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Πειραιώς 4, 10431 Αθήνα, Αττική

Κλήση προς σταθερό: 215 55 11 652
Fax: 215 55 11 652
Κλήση προς κινητό: 6951669550 , 6948895581

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.