Νικολέττα Χατζή

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Νοσηλεύτρια - Ιδρυτικό μέλος της LifeCare

Η Νικολέττα Χατζή είναι νοσηλεύτρια με πολυετή εμπειρία στη νοσηλεία σε θέσεις ευθύνης σε δημόσια νοσοκομεία και ιδρυτικό μέλος της LifeCare.

Αποφοίτησε το 2000 με βαθμό «λίαν καλώς» από τη σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.

Με την αποφοίτησή της, έλαβε τη θέση νοσηλεύτριας χειρουργείου στο Ερρικος Ντύναν, με κύριες αρμοδιότητες την ετοιμασία του απαραίτητου υλικού για την επέμβαση, τον έλεγχο των μηχανημάτων, την υποδοχή του ασθενούς και τον έλεγχο του ιατρικού του φάκελου, την οργάνωση και το συντονισμό της χειρουργικής ομάδας, την επίβλεψη της διαδικασίας, τη χορήγηση υλικών, την καταμέτρηση εργαλείων και την φροντίδα της μεταφοράς του ασθενούς μετά το τέλος της επέμβασης.

Το 2002 προσλήφθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου παρέμεινε ως νοσηλεύτρια μέχρι την μετοίκησή της στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη). Στα χρονια που ακολούθησαν εργάστηκε ως ιδιοκτήτρια επισιτιστικής επιχείρησης, όπως επίσης μεχρι και σημερα είναι ενεργό μέλος με εθελοντική προσφορά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Red Cross(New York). Οπως επίσης και στην υπηρεσία Visiting Nurse Service of New York.

Το 2013 ιδρύει με τη Μαρία Ψαρρέα, την εταιρία νοσηλευτικής φροντίδας Life Care θέτοντας σε εφαρμογή τις γνώσεις της τόσο στη νοσηλευτική όσο και στην οργάνωση επιχειρήσεων.

Μιλά άπταιστα αγγλικά και πολύ καλά ισπανικά.

Συχνές Απορίες

8s
Πώς μπορώ να γνωρίζω τι ικανότητες πρέπει να διαθέτει ο νοσηλευτής που ζητώ και ποιο επίπεδο φροντίδας χρειάζεται ο ασθενής για τον οποίο καλώ;

Περισσότερα...

Αίτηση για Εργασία

10s
Η Life Care ενδιαφέρεται να εντάσσει στο δυναμικό της προσωπικό υψηλού επιπέδου σπουδών και γνώσεων, με εξειδίκευση και εμπειρία.

Περισσότερα...

Αίτηση για Εργασία

Η Life Care θέλει να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των νοσηλευτών του, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων σε κάθε σημείο της χώρας και για κάθε περιστατικό.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Πειραιώς 4, 10431 Αθήνα, Αττική

Κλήση προς σταθερό: 215 55 11 652
Fax: 215 55 11 652
Κλήση προς κινητό: 6951669550 , 6948895581

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.