Triplex Αγγείων

Η Υπερηχογραφία τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει τεράστια πρόοδο στην απεικόνιση, παρέχοντας στους ιατρούς εξαιρετικά αξιόπιστα αποτελέσματα.

Ο εξοπλισμός μας έχει  πολύ μεγάλη διαγνωστική ακρίβεια, παρέχει  άμεσες λύσεις σε διαγνωστικά προβλήματα, γι’ αυτό ακριβώς και προτείνεται όλο και συχνότερα από ιατρούς και προτιμάτε από ασθενείς που δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης.

Ο φορητός υπερηχογράφος κατ οίκον δίνει άμεσα λύσεις σε διαγνωστικά ερωτήματα με σημαντικά πλεονεκτήματα για τον ασθενή και την οικογένειά του.

Όλοι οι τύποι υπερηχογραφημάτων εκτελούνται στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού του ασθενή από έμπειρο Ιατρό Ακτινολόγο, με υπερηχοτομογράφο τελευταίας τεχνολογίας.

Triplex Αγγείων που διενεργούνται κατ’ οίκον

  • Triplex αρτηριών κάτω άκρων : γίνεται έλεγχος για την παρουσία αθηρωματικών αλλοιώσεων και στενώσεων του αυλού των αγγείων. Η εξέταση είναι απαραίτητη κυρίως σε διαβητικούς ασθενείς λόγω της μεγάλης βλάβης που προκαλείται από τη χρόνια αυτή ασθένεια στα τοιχώματα των αγγείων, ώστε να αποφεύγονται τυχόν επιπλοκές.
  • Triplex φλεβών κάτω άκρων : γίνεται για έλεγχο κιρσών, φλεβικής ανεπάρκειας και θρόμβωσης. Η ανάδειξη της φλεβικής θρόμβωσης προλαμβάνει ενδεχόμενο κίνδυνο πνευμονικής εμβολής.
  • Triplex καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών : γίνεται για να ελεγχθεί η ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο, κυρίως όταν ο ασθενής πάσχει από ζάλη, πονοκέφαλο, διπλωπία, εμβοές κ.ά. Εξετάζει την ανατομία του αγγείου, απεικονίζει τυχόν αθηρωματικές πλάκες, καθώς και την υφή και σύνθεση της αθηρωματικής πλάκας. Δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε έγκαιρα να παρέμβει ο κλινικός ιατρός για το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα.
  • Triplex κοιλιακής αορτής : γίνεται για να ελεγχθεί κάποιο ανεύρυσμα ή στένωση. Στην περίπτωση του ανευρύσματος, η συχνότερη αιτία του οποίου είναι η αρτηριοσκλήρυνση, η μέτρηση της διαμέτρου του αυλού του ανευρύσματος ή της ανευρυσματικής διατάσεως, η παρουσία ή μη της αθηρωματικής πλάκας, καθώς και η ταχύτητα ροής του αίματος στο σημείο αυτό είναι μέγιστης σημασίας για να εκτιμηθεί το ποσοστό στένωσης και η πιθανότητα ρήξης του ανευρύσματος.

 

Σημείωση:

1. Η παράδοση των εξετάσεων και η γνωμάτευση του Ιατρού Ακτινολόγου γίνονται άμεσα.
2. Οι ασθενείς παραλαμβάνουν τις εικόνες σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής διαγνωστικής αξίας και ποιότητας.
3. Η εκτέλεση των υπερήχων γίνεται κατόπιν ραντεβού, εκτός αν το περιστατικό κριθεί με χαρακτήρα επείγοντος, οπότε και η ανταπόκριση του ιατρού είναι άμεση.

 

Πλεονεκτήματα των κατ' οίκον απεικονιστικών εξετάσεων

ΚΑΛΥΨΗ: Υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες τού χρόνου  και τις Αργίες, όπου και αν βρίσκεστε. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι περίπου μία ώρα. Ωστόσο μπορείτε  να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Ο ασθενής παραμένει στον χώρο του, προστατευμένος από πιθανή έκθεση σε νοσοκομειακούς μικροοργανισμούς, που θα μπορούσαν  να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του κυρίως σε περιπτώσεις εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος (ανθεκτικές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις).

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ (ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ):  H υψηλού επιπέδου υπηρεσία μας, αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τον θεράποντα Ιατρό καθώς μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να λάβει γνώση της κατάστασης του ασθενούς σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ο ασθενής ή και οι συνοδοί του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Είναι σαφώς η οικονομικότερη λύση, αν αναλογιστεί κανείς το κόστος για μη απαραίτητη μεταφορά προς και από κάποιο εξειδικευμένο κέντρο με μια οργανωμένη μονάδα (Ασθενοφόρο).

ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ: Μετά το πέρας της εξέτασης τα αποτελέσματα παραδίδονται άμεσα στον ασθενή ή και στον ιατρό ώστε να αποφεύγεται η εξαντλητική και στρεσογόνως προσμονή τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Η εξέταση διενεργείται στο οικείο περιβάλλον του ασθενούς χωρίς να χρειάζεται καμία μετακίνηση, όταν εκείνος δεν μπορεί (κλινήρεις ασθενείς, ΑΜΕΑ, μετεγχειρητικοί ασθενείς, υπερήλικες, παχύσαρκοι) ή δεν πρέπει να μετακινηθεί (επείγουσες περιπτώσεις τραυματισμού), χρησιμοποιώντας τον πλέον ασφαλή και σύγχρονο εξοπλισμό συνθέτοντας μια υπηρεσία πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα.

ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ: Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας υγείας επισκέπτεται τον εξεταζόμενο στο χώρο του σπιτιού του  και παρέχει ποιοτικές εξετάσεις με αξιόπιστα αποτελέσματα (συγκρίσιμα με αυτά σύγχρονου Ιατρικού διαγνωστικού κέντρου). Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται όχι μόνο η ταλαιπωρία της μεταφοράς (εφόσον αυτή δεν κρίνεται αναγκαία) και η πολύωρη αναμονή (ιδιαίτερα υψηλοί χρόνοι εν μέσω εφημερίας), αλλά κυρίως η ψυχολογική επιβάρυνση από το χώρο του νοσοκομείου.

ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: για το κάθε περιστατικό μας ξεχωριστά, αναπτύσσοντας ιδιαίτερη σχέση με τον ασθενή μας, αφού  το φιλικό περιβάλλον του σπιτιού δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε ο ασθενής να μας εμπιστευτεί  και να αφεθεί στα έμπειρα χέρια μας.

Αίτηση για Εργασία

Η Life Care θέλει να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των νοσηλευτών του, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων σε κάθε σημείο της χώρας και για κάθε περιστατικό.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Πειραιώς 4, 10431 Αθήνα, Αττική

Κλήση προς σταθερό: 215 55 11 652
Fax: 215 55 11 652
Κλήση προς κινητό: 6951669550 , 6948895581

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.