Φιλοσοφία

Μ’ ένα τηλεφώνημα ένας άνθρωπος της Life Care θα σας καθησυχάσει και ένας νοσηλευτής θα βρεθεί κοντά σας, έγκαιρα και ανθρώπινα.

Όταν όλοι φεύγουν δίπλα από τον άρρωστο, μένει ο νοσηλευτής…

Φροντίδα για τη ζωή, αγάπη για το συνάνθρωπο, έμπρακτη συμπαράσταση, συνεχής υποστήριξη, καθησύχαση, ανακούφιση. Η Life Care ξεκινά τη δράση της στο χώρο της παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών με αρχές, ήθος, γνώσεις και εμπειρία.

Οι άνθρωποι της Life Care, με επικεφαλής τη Μαρία Ψαρρέα και τη Λέττα Χατζή σκύβουν με τρυφερότητα και ενθουσιασμό στον άρρωστο και το οικογενειακό του περιβάλλον, θέλοντας να διαμορφώσουν μία νέα πραγματικότητα στην παροχή νοσηλευτικής φροντίδας. Να την αναβαθμίσουν έμπρακτα, να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, να εμπλουτίσουν τη γνώση με ανθρωπιά και την έγνοια για τον άνθρωπο με επιστημοσύνη και εμπειρία.

Για την υλοποίηση των αρχών της, η Life Care συνεργάζεται με πτυχιούχους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες σχολών της ημεδαπής, με εξειδίκευση σε διάφορα νοσηλευτικά πεδία, ώστε να ανταποκρίνονται αμέσως σε κάθε κλίση για νοσηλευτική φροντίδα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλες τις ημέρες του έτους, για όλη την Ελλάδα.

Χρόνιες παθήσεις, μετεγχειρητική φροντίδα, αποκατάσταση από τραυματισμούς, εκφυλιστικές διαταραχές του κεντρικού νευρικού συστήματος που πλήττουν την τρίτη ηλικία, όπως άνοια και Αλτσχάϊμερ, ψυχικά νοσήματα, παθήσεις που χρήζουν ιδιαίτερης εξειδίκευσης, όπως ο καρκίνος, κατακλίσεις λόγω γήρατος ή αδυναμίας αυτοεξυπηρέτησης, χρόνια νοσήματα, τραυματισμοί ή μετεγχειρητική φροντίδα σε παιδιά καλύπτονται με γνώση και εμπειρία από το νοσηλευτικό προσωπικό της Life Care, με ήθος, σεβασμό στον ασθενή και γνώμονα την αξιοπρεπή αντιμετώπιση του κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή σωματικής, πνευματικής και ψυχικής κατάστασης.

Η Life Care τηρεί όλους τους κανόνες δεοντολογίας που αφορούν σε νοσηλευτικές πράξεις και εργάζεται βάσει νοσηλευτικών πρωτοκόλλων αποδεκτών από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Συχνές Απορίες

8s
Πώς μπορώ να γνωρίζω τι ικανότητες πρέπει να διαθέτει ο νοσηλευτής που ζητώ και ποιο επίπεδο φροντίδας χρειάζεται ο ασθενής για τον οποίο καλώ;

Περισσότερα...

Αίτηση για Εργασία

10s
Η Life Care ενδιαφέρεται να εντάσσει στο δυναμικό της προσωπικό υψηλού επιπέδου σπουδών και γνώσεων, με εξειδίκευση και εμπειρία.

Περισσότερα...

Αίτηση για Εργασία

Η Life Care θέλει να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των νοσηλευτών του, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων σε κάθε σημείο της χώρας και για κάθε περιστατικό.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Πειραιώς 4, 10431 Αθήνα, Αττική

Κλήση προς σταθερό: 215 55 11 652
Fax: 215 55 11 652
Κλήση προς κινητό: 6951669550 , 6948895581

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.