Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Προσφέρουμε ουσιαστική εθελοντική φροντίδα, με μειωμένο κόστος ή και χωρίς ανταλλάγματα, στον πάσχοντα που έχει ανάγκη και στην οικογένειά του

Στην Life Care στεκόμαστε δίπλα στον άρρωστο με επαγγελματισμό και ανθρωπιά. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του καθώς και τις δυσκολίες της οικογένειας που ένα μέλος της νοσεί και χρήζει βοήθειας. Γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της ποιοτικής φροντίδας χωρίς συμβιβασμούς. Ακριβώς γι’ αυτό αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι συμπάσχουμε φροντίζοντας τον ασθενή και ταυτόχρονα μειώνοντας την οικονομική επιβάρυνση που η ασθένεια επιφέρει σε αυτόν και τους οικείους του.

Στη Life Care εξετάζουμε την αναγκαιότητα οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας, αξιολογούμε τις τρέχουσες καθημερινές ανάγκες και προσφέρουμε εθελοντική εργασία όπου και όποτε χρειαστεί, με απόθεμα ψυχής και ανθρωπιάς.

Η εθελοντική εργασία της Life Care σε όλα τα επίπεδα εργαζομένων στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποδεικνύει περίτρανα τον πρώτιστο σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε η εταιρία. Την προσφορά ουσιαστικής φροντίδας στον πάσχοντα και την οικογένειά του!

Συχνές Απορίες

8s
Πώς μπορώ να γνωρίζω τι ικανότητες πρέπει να διαθέτει ο νοσηλευτής που ζητώ και ποιο επίπεδο φροντίδας χρειάζεται ο ασθενής για τον οποίο καλώ;

Περισσότερα...

Αίτηση για Εργασία

10s
Η Life Care ενδιαφέρεται να εντάσσει στο δυναμικό της προσωπικό υψηλού επιπέδου σπουδών και γνώσεων, με εξειδίκευση και εμπειρία.

Περισσότερα...

Αίτηση για Εργασία

Η Life Care θέλει να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των νοσηλευτών του, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων σε κάθε σημείο της χώρας και για κάθε περιστατικό.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Πειραιώς 4, 10431 Αθήνα, Αττική

Κλήση προς σταθερό: 215 55 11 652
Fax: 215 55 11 652
Κλήση προς κινητό: 6951669550 , 6948895581

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.