Ηolter Πίεσης

Το Holter πίεσης είναι ένα φορητό ηλεκτρονικό πιεσόμετρο που μετράει αυτόματα την αρτηριακή πίεση του ανθρώπου που το εφαρμόζει.

Το Holter πίεσης αποτελείται από μία περιχειρίδα που τυλίγεται στο βραχίονα και από μία συσκευή, λίγο μεγαλύτερη από μέγεθος γροθιάς, που συνδέεται με την περιχειρίδα και προσδένεται στη μέση του ασθενούς.

Οι αυτόματες μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και ανάλογα με το χρόνο που έχει ορίσει ο γιατρός μπορεί να γίνονται ανά 15 λεπτά έως και 1 ώρα.

Η τεχνική αυτή δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών μετρήσεων της πίεσης μακριά από το "στρεσογόνο" περιβάλλον του ιατρείου. Έτσι αποκτάται η πλήρης εικόνα της πίεσης σε συνθήκες καθημερινότητας (εργασία, σπίτι, ύπνος κ.λπ.) Ενδείκνυται για άτομα με ασταθή πίεση και για πάσχοντες από την υπέρταση της λευκής μπλούζας.

Αίτηση για Εργασία

Η Life Care θέλει να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των νοσηλευτών του, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων σε κάθε σημείο της χώρας και για κάθε περιστατικό.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Πειραιώς 4, 10431 Αθήνα, Αττική

Κλήση προς σταθερό: 215 55 11 652
Fax: 215 55 11 652
Κλήση προς κινητό: 6951669550 , 6948895581

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.