Holter Ρυθμού

Το Holter ρυθμού είναι ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα που διαρκεί συνήθως 24 ή 48 ώρες, ανάλογα με τις υποδείξεις του θεράποντος ιατρού, στο οποίο καταγράφεται ο ρυθμός της καρδιάς υπό φυσιολογικές συνθήκες καθημερινότητας.

Το Holter ρυθμού είναι μία ηλεκτρονική συσκευή μικρών διαστάσεων, η οποία προσδένεται στη μέση του ατόμου με ειδική ζώνη. Η συσκευή είναι συνδεδεμένη με 5 καλώδια με αντίστοιχους ακροδέκτες, τα οποία επικολλώνται σε συγκεκριμένες θέσεις στο θώρακα του ατόμου που την εφαρμόζει. Όσο η συσκευή καταγράφει το ηλεκτροκαρδιογράφημα, το άτομο πραγματοποιεί τις καθημερινές του ασχολίες. Με τον τρόπο αυτό καταγράφονται όλες οι έκτακτες λειτουργίες της καρδιάς του ατόμου κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής δραστηριότητας.

Ο εξειδικευμένος καρδιολόγος αναλύει μέσω υπολογιστή τα δεδομένα που έχουν καταγραφεί και επιβεβαιώνει την ύπαρξη ή μη προβλήματος στον καρδιακό ρυθμό και όπου χρειάζεται συστήνει την ανάλογη αγωγή.

Ενδείξεις
Το Holter ρυθμού ενδείκνυται επί διαταραχών ρυθμού (ταχυκαρδία, ταχυαρρυθμία, βραδυκαρδία, λιποθυμική συνδρομή, ίλιγγο κ.λπ.), που γίνονται αντιληπτές από τον ίδιο τον ασθενή ή διαπιστώνονται κατά τη διάρκεια εξέτασης από τον ιατρό του.

Αίτηση για Εργασία

Η Life Care θέλει να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των νοσηλευτών του, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων σε κάθε σημείο της χώρας και για κάθε περιστατικό.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Πειραιώς 4, 10431 Αθήνα, Αττική

Κλήση προς σταθερό: 215 55 11 652
Fax: 215 55 11 652
Κλήση προς κινητό: 6951669550 , 6948895581

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.