Προσωπικά Δεδομένα/Ποιότητά

Στόχος της Life Care είναι η παροχή ασφάλειας στους ανθρώπους που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, παρέχοντας όχι μόνο υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιστημοσύνης και ανθρωπιάς, αλλά διασφαλίζοντας το απόρρητο που διέπει όλες τις σχέσεις επαγγελματιών υγείας και ασθενών. Γι' αυτό το σκοπό, η εταιρία συνεργάστηκε με την αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και έλαβε σχετική άδεια αναφορικά με τη δημιουργία και λειτουργία αρχείου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Η τήρηση του αρχείου γίνεται με στόχο την ασφαλέστερη παροχή των υπηρεσιών υγείας της εταιρείας.

 

Η Life Care παρέχει νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ´ οίκον, υπηρεσίες ασθενοφόρου, υπηρεσίες κατ´ οίκον ακτινογραφιών, υπέρηχων σώματος, triplex αγγείων και καρδιάς, Holter ρυθμού και πίεσης, υπηρεσίες φαρμακευτικής συμμόρφωσης και υπενθύμισης εξετάσεων και παρακολούθησης. Για όλες αυτές τις προσφερόμενες υπηρεσίες, η Life Care βρίσκεται συνεχώς σε διαδικασίες πιστοποίησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τίθενται από το πρότυπο ISO 9001:2008 για την παροχή υπηρεσιών.

Συχνές Απορίες

8s
Πώς μπορώ να γνωρίζω τι ικανότητες πρέπει να διαθέτει ο νοσηλευτής που ζητώ και ποιο επίπεδο φροντίδας χρειάζεται ο ασθενής για τον οποίο καλώ;

Περισσότερα...

Αίτηση για Εργασία

10s
Η Life Care ενδιαφέρεται να εντάσσει στο δυναμικό της προσωπικό υψηλού επιπέδου σπουδών και γνώσεων, με εξειδίκευση και εμπειρία.

Περισσότερα...

Αίτηση για Εργασία

Η Life Care θέλει να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των νοσηλευτών του, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων σε κάθε σημείο της χώρας και για κάθε περιστατικό.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Πειραιώς 4, 10431 Αθήνα, Αττική

Κλήση προς σταθερό: 215 55 11 652
Fax: 215 55 11 652
Κλήση προς κινητό: 6951669550 , 6948895581

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.