Στη Life Care γνωρίζουμε πως μας εμπιστεύεστε να φροντίσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχετε. Στεκόμαστε με εμπειρία και αγάπη κοντά τους, προσφέροντας ανακούφιση και φροντίδα σε όλη την οικογένεια.
Η νοσηλευτική φροντίδα των παιδιών περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, από ένα άρρωστο νεογνό έως ένα νεαρό παιδί, πριν την ενηλικίωση, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, η νοσηλευτική φροντίδα δεν αφορά μόνο στα ίδια τα παιδιά, αλλά τις περισσότερες φορές στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον που χρειάζεται κι αυτό ιδιαίτερη προσοχή και υποστήριξη.

Ωστόσο, όσο δύσκολο εγχείρημα κι αν είναι να φροντίζει ένας νοσηλευτής ένα παιδί που πονά και δυσκολεύεται και την ίδια στιγμή τους γονείς του, τόσο μεγάλη είναι η ηθική και ψυχική ανταμοιβή της προσπάθειας αυτής, όταν ο νοσηλευτής καταφέρνει να βοηθήσει ουσιαστικά παιδί και γονείς.

Ιδιαίτερες δυσκολίες
Η φροντίδα ενός παιδιού, κυρίως βρέφους ή πολύ μικρού παιδιού, είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα δεδομένου ότι σε πολύ μικρές ηλικίες τα παιδιά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν λεκτικά ή ακόμη κι αν μπορούν, δεν είναι εύκολο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Για την καλύτερη φροντίδα τους είναι βασική προϋπόθεση η στενή συνεργασία με τους γονείς.
Τα παιδιά, ακόμη και σε πιο μεγάλες ηλικίες, του δημοτικού ή και του γυμνασίου, συνήθως δεν είναι σε θέση να περιγράψουν με ιδιαίτερη ακρίβεια τον πόνο τους και αδυνατούν να είναι λεπτομερείς όταν τους ζητηθεί. Οι νοσοκόμοι που φροντίζουν παιδιά θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιληφθούν και αν εντοπίσουν την επιδείνωση της ασθένειας του παιδιού, έγκαιρα, ακόμη κι αν εκείνο δεν είναι σε θέση να την εκφράσει.
Η Life Care διαθέτει νοσοκόμες εξειδικευμένες σε παιδιατρικά περιστατικά, που γνωρίζουν πώς να βοηθήσουν με βάσει την εμπειρία τους, τη διαίσθησή τους, την ευαισθησία τους και την ψυχραιμία τους. Η νοσηλευτική φροντίδα που παρέχει στα παιδιά εξασφαλίζει την ασφαλή τους ανάρρωση ενώ καθησυχάζει τους γονείς.

Έλεγχος Υπηρεσιών Υγείας
Στη Life Care δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε συνεχώς υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, εγγυόμαστε για τους συνεργάτες μας και σας ζητάμε να συμμετέχετε στην επιλογή τους με την κατάθεση της προσωπικής σας μαρτυρίας
Το νοσηλευτικό προσωπικό της Life Care έχει επιλεγεί με γνώμονα τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που συνιστούν την προσωπικότητα κάθε ατόμου. Για κάθε άτομο που επιλέγουμε να ενταχθεί στην ομάδα μας ζητάμε εγγυήσεις και περιμένουμε και από εσάς τη δική σας μαρτυρία για να επιβεβαιώνουμε κάθε φορά την επιλογή μας ή να διορθώνουμε τυχόν λανθασμένες επιλογές.
Με την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υγείας ζητάμε από τον ασθενή (εάν μπορεί) ή το οικείο περιβάλλον να συμπληρώσει μία φόρμα μ’ ένα ναι ή ένα όχι όπου ενδεικτικά αναφέρει:

– Είστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών;
– Σας ενθάρρυναν με ένα χαμόγελο, με καλή διάθεση, με κέφι;
– Σας βοήθησαν να νιώσετε βολικά και να αφεθείτε στην προσφερόμενη φροντίδα;
– Θεωρείτε έμπειρο το προσωπικό που σας εστάλη;
– Θεωρείτε ότι το νοσηλευτικό προσωπικό που επιλέξαμε ήταν εξειδικευμένο για την περίπτωσή σας;
– Το νοσηλευτικό προσωπικό που σας φρόντισε επέδειξε υπομονή κατά τη διάρκεια της φροντίδας;

– Νιώσατε ότι σας σεβάστηκαν και σας φέρθηκαν με την πρέπουσα προσοχή και φροντίδα;
– Θεωρείτε ότι ο επιλεγμένος νοσηλευτής κατέβαλε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να νιώσετε ασφαλείς και ανακουφισμένος/η;

– Θα θέλατε στο μέλλον να συνεργαστείτε με τη Life Care εάν παραστεί ανάγκη;
– Θα συστήνατε την εταιρία μας σε φίλο/γνωστό;
– Θα δίνατε συστάσεις για το νοσηλευτικό προσωπικό που σας φρόντισε;