Η «ακτινογραφία κατ’ οίκον» είναι μία νέα, καινοτόμος και πρωτοποριακή υπηρεσία, που παρέχει τη δυνατότητα ακτινολογικών εξετάσεων υψηλού επιπέδου στο σπίτι, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.
Η υπηρεσία «ακτινογραφία στο σπίτι», απευθύνεται σε κάθε άτομο πού έχει σοβαρή ανάγκη ιατρικής απεικόνισης και έχει ουσιώδη δυσκολία μετακίνησης σε ιατρικά κέντρα.
Πιο συγκεκριμένα, η νέα αυτή διαγνωστική εξέταση, αφορά:

Υπερήλικες
Άτομα με ειδικές ανάγκες
Μετεγχειρητικούς ασθενείς
Τραυματίες με επώδυνη κίνηση
Άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα
Ασθενείς με δυσκολία πρόσβασης στο δρόμο (έλλειψη ασανσέρ, πολλές σκάλες, δύσκολες καιρικές συνθήκες, κ.λπ.) και αδυναμία προσέγγισης στο χώρο του ασθενή, στο όχημα μετακίνησης.
Σε όλες τις περιπτώσεις αδυναμίας μετακίνησης η Life Care προσφέρει την ιδανική λύση μόνο με ένα τηλεφώνημα. Μία κινητή μονάδα της Life Care επισκέπτεται το άτομο προς εξέταση στο χώρο του και διενεργεί τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Τεχνολογική πρόοδος
Η «ακτινογραφία στο σπίτι» είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης της τεχνολογίας.
Οι κινητές ακτινολογικές μονάδες της Life Care είναι άρτιες τεχνολογικά και διαθέτουν άδεια από τον Ιατρικό Σύλλογο και πιστοποίηση από την Ειδική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας.

Πρακτικά θέματα

Η «ακτινογραφία στο σπίτι» προσφέρεται όλο το 24ωρο για το νομό Αττικής και σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο από την ώρα κλήσης.
Τα αποτελέσματα παραδίδονται άμεσα στον ασθενή (ακτινογραφία και γνωμάτευση ), ενώ παράλληλα γίνεται και αποστολή με ηλεκτρονική ταχυδρόμηση(email ) στον συστήσαντα ιατρό .
Η ακτινογραφία κατ’οίκον αποτελεί την ιδανική λύση για άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Η ποιότητα των εξετάσεων, υψηλής ευκρίνειας και διαγνωστικής αξίας, είναι εφάμιλλη ενός διαγνωστικού κέντρου , με τη διαφορά ότι η διαδικασία διενεργείται στο ιδανικό περιβάλλον του σπιτιού .